Mireia Martínez guanya el 13è premi Carme Romaní amb “Gomets i colors”

 

 

La vilassarenca Mireia Martínez, treballadora de la Biblioteca Municipal del nostre municipi, ha estat distingida darrerament (i en el marc de la Setmana del Llibre en Català) amb el 13è premi Carme Romaní. Guardonada pel seu compte d’Instagram Gomets i colors; que ja compte amb més de 12.000 seguidors. Des d’aquest perfil fa promoció de l’art i la cultura per a nens i nenes de petita infància, de 0 a 3 anys.

Mireia Martínez es mostra molt satisfeta amb el premi. Tant, que admet que només estar nominada… ja era un premi, ens ho va explicar al “Parlant de tot“, on junt amb les seves companyes cada dimecres (11.30h) ens fan les recomanacions literàries.

Un reconeixement a la seva tasca al capdavant de Gomets i Colors, amb una sensibilitat especial. Fent memòria, Martínez recorda els inicis de Gomets i Colors. Inspirat, tot plegat, amb la seva maternitat. La Valèria la va empènyer a començar un projecte que s’ha anat fent gran.

Avui, amb 12.300 seguidors a IG, és un canal ideal per inspirar, diu, a pares, mares i la comunitat educativa que, arran del confinament, es van activar a les xxss.

Feliç, diu, del retorn que troba, de saber que hi ha algú a l’altra banda que li agrada el que ella proposa. Gomets i Colors és el nom del compte que, curiosament, no el va pensar ella, la idea li va suggerir la seva companya Sílvia Cantos.

Al cap de Mireia Martínez, fan dels còmics per adults, noves propostes i noves col·laboracions. Sens dubte, amb les piles carregades amb el 13è premi Carme Romaní a les vitrines de casa seva.