Més de la meitat de l’equip de govern de Vilassar de Mar demana a l’alcalde que no es torni a presentar

Crisi a CiU de Vilassar de Mar. Més de la meitat de l’actual equip de govern de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, governat des de fa set anys per CiU amb majoria absoluta, han manifestat en una carta oberta a la militància local de CIU, el seu desacord amb la decisió de l’alcalde, Joaquim Ferrer, de tornar-se a presentar com a candidat de CiU per a les properes eleccions municipals. Tres tinents d’alcalde i dos regidors del govern municipal han signat aquesta carta per manifestar la seva decisió “de no formar part ni donar suport a la propera llista de CiU si està encapçalada per l’ alcalde Joaquim Ferrer”. Els signants expliquen que han sabut de forma extraoficial que Ferrer tornarà a ser l’alcaldable de CiU per Vilassar de Mar “ja que ell encara no ho ha comunicat a l’equip de govern”. Si es donés aquest cas, els signants han avançat que estudiaran emprendre altres alternatives.

Els signants expliquen que mesos enrere li van mostrar a l’alcalde el seu desacord amb la manera d’exercir el seu càrrec i li van sol•licitar que havia de prioritzar Vilassar de Mar en la seva agenda i accions i han destacat que hi ha hagut  “manca de comunicació, desídia en la presa de decisions,  manca de lideratge i d’informació”.Els signants fan un balanç positiu de la feina realitzada durant aquestes dues legislatures i afegeixen que per continuar en aquesta línia cal un canvi amb un lideratge “fort, renovat i que generi moltes expectatives als ciutadans”.

Ni l’alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer ni els signants de la carta no han volgut fer, de moment, declaracions sobre aquesta qüestió ja que ho consideren un tema intern de partit.