Més de 900 persones participaran a la rua de Carnaval de Vilassar de Mar

La rua de Carnaval de Vilassar de Mar, que tindrà lloc el dissabte 14 de febrer, serà una de les més concorregudes en quant a nombre de participants. S’han inscrit 11 comparses i un total de 908 persones, el que representa una xifra rècord en la història del Carnaval del poble en quant a persones que hi desfilaran. De les comparses inscrites, cinc superen el centenar de components i la més nombrosa compta amb 210 integrants.

DestaquemCarnavalLa rua, un dels plats forts de la programació del Carnaval, començarà a les 19.30 h després del pregó del Rei Carnestoltes i ho farà des de la cruïlla dels carrers Santa Eulàlia i Sant Artur. Enguany una de les novetats del recorregut serà el final, a la plaça Josep Tarradellas, ple de color i confeti. A partir de les 22 h, la festa continuarà amb el ball de disfresses amenitzat pel grup Tremendos i el lliurament de premis de la rua al Pavelló d’esports municipal Paco Martín.

El jurat, format per persones independents comptarà amb la participació de l’actriu Maite Carreras, i valorarà l’originalitat, el vestuari, la coreografia i l’atractiu de les comparses concursants, i concedirà premis de 700, 600, 500, 400 i 300 euros a les cinc primeres comparses, així com un premi Toni Linares a la millor carrossa, que consistirà en un esmalt i un premi de 700 euros. També hi haurà un premi a la participació popular, amb col·laboració de la carnisseria Can Roca, que es computarà mitjançant l’emissió de vots via QR.