Més de 900 persones estan participant en les activitats de la Setmana de la Gent Gran

 

 

Al bell mig de la Setmana de la Gent Gran que, a Vilassar de Mar, se celebra des del passat dissabte i fins aquest diumenge, hem entrevistat, al nostre magazín “Parlant de tot”  Núria Arasa, regidora d’Habitatge, Promoció de la salut, Serveis Socials, Família i Gent Gran de l’Ajuntament de Vilassar de Mar.   Amb ella, hem parlat de les activitats que s’han fet (èxit rotund, per cert, del sopar inaugural) i les que vindran fins aquest diumenge.

Tot arrencava dissabte amb el tradicional sopar i concert. Més de 300 persones es van aplegar per donar el tret de benvinguda a la Setmana de la Gent Gran. L’espai era el pavelló de la Bòbila que, per risc de pluja, va ser l’opció prevista en lloc del Pérez Sala. Una ubicació, per cert, que va encantar als nostres avis i àvies. Tant és així que Arasa confessa que treballaran per estudiar aquesta opció com a definitiva per a properes edicions.La regidora celebra el tret de sortida. Moltes ganes de trobar-se després de la pandèmia i, sobretot, un bon moment per compartir de manera relaxada, combatre la soledat i, sobretot, fer comunitat.

Al voltant de 900 persones, segons la regidora, estan prenent part en el munt d’activitats emmarcades en la Setmana de la Gent Gran. Un tastet de tot el que es fa, pels nostres avis i àvies, durant la cursa. Una edició, però, en la qual no hi haurà el tradicional Cosir i Cantar, Maite Carreras hi serà, però amb nova proposta.

Avis i àvies tenen moltes ganes de seguir participant en les activitats que se’ls preparen. Són molt actius, com subratlla Arasa.

Del 22 de setembre al 4 d’octubre, Vilassar de Mar es consagra, encara més, amb els nostres avis i àvies.