La Unió Esportiva Vilassar de Mar està realitzant una extensa pretemporada per escalfar motors, agafar la forma, aprendre les tàctiques i encaixar les cares noves per al nou repte a la Tercera Divisió. Abans de rebre el proper 1 de setembre al camp municipal de futbol Xevi Ramon al totpoderós Hospitalet en el primer compromís de Lliga, el dissabte 10 d’agost, la Unió Esportiva Vilassar de Mar disputarà el Memorial Téfano. Serà al camp municipal Xevi Ramon i davant d’un rival d’entitat, el Llagostera a partir de les 7 de la tarda.

El certamen es ve fent cada any per retre homenatge a en Josep Mayor Mas, conegut afectuosament com “Téfano”, que és el sobrenom que li van posar quan despuntava a les files del Vilassar, ja que el fenòmen futbolístic del moment era l’argentí del Reïal Madrid Alfredo Di Stéfano. Mayor Mas és un dels homes més estimats de la llarga trajectòria de la Unió Esportiva Vilassar de Mar. Recordat com un dels millors esportistes de futbol base, va jugar també als veterans, va passar per la banqueta com a entrenador i va arribar a ser president de l’entitat blanc-i-vermella. A més, va formar part també de diferents juntes directives de la UE Vilassar de Mar.

Diumenge 11 d’agost, a 2/4 de 8 del vespre, l’equip del nostre poble Mar jugarà a casa el partit de la Copa Catalunya contra el RCD Espanyol B. El 17 d’agost, la Unió Esportiva Vilassar de Mar rebrà el Lloret a casa i l’endemà, el 18, seran al municipal del Centenari per enfrontar-se al Mataró. Tres dies després, la pretemporada és intensa, els blanc-i-vermells marxaran cap el Torrent dels Llops per enfrontar-se al Martorell. El dia 24 d’agost, nou amistós, a casa i contra La Montañesa.