Matinada de fort temporal vent i pluja a Vilassar de Mar

Temporal Pluja 02Un fort temporal de pluja i vent ha afectat la nostra comarca la passada matinada. El temporal ha provocat la caiguda de branques i arbres al terra, i sobre algun vehicle, causant desperfectes, i la caiguda d’una catorzena de carpes ubicades al camp municipal de futbol Xevi Ramon. Aproximadament uns 3.000 abonats s’han quedat sense subministrament elèctric entre les 4 i les 6 de la matinada. Cal destacar que un vehicle ha quedat atrapat al pas subterrani ubicat al costat de l’estació de trens de Cabrera-Vilassar de Mar i s’ha pogut rescatar el conductor. La Brigada Municipal ha estat treballant des de la passada matinada en arranjar tots els despectes causats pel temporal.

Pel que fa al litoral, la única platja afectada pel temporal és la de Ponent, on a primera hora s’ha hissat la bandera groga per la brutícia que hi ha a l’aigua, segons ha informat PROACTIVA.

Des de la Policia Local han explicat que la situació a mig matí ha quedat normalitzada i no hi ha constància que s’hagi registrat cap dany personal.

Temporal 04Temporal  03