Marxa exploratòria de dones per a un VdM més segur

La Regidoria d’Igualtat està organitzant una marxa exploratòria pel municipi amb l’objectiu d’analitzar l’espai públic a través de les experiències quotidianes de les dones i la seva percepció de la seguretat. Aquesta iniciativa té com a finalitat identificar les millores necessàries per fer del municipi un lloc més segur per a tothom.

La marxa exploratòria constarà de dues sessions, de dues hores: un taller preparatori que es farà el dimarts 14 de novembre a les 7 de la tarda a l’Espai Galbany i la marxa exploratòria pròpiament dita, que es farà el dimarts 21 de novembre a les 7 de la tarda. Sortirà des de l’Espai Galbany.

La marxa exploratòria estarà oberta a totes les dones residents a Vilassar de Mar a partir de 16 anys. L’activitat serà impartida pel Col·lectiu Punt 6, una cooperativa compromesa amb la igualtat de gènere.

Les inscripcions, del 16 d’octubre al 10 de novembre, es poden realitzar mitjançant el correu electrònic participacio@vilassardemar.cat o trucant al telèfon 937540339. Cal proporcionar el nom i cognoms, edat, número de telèfon i adreça de correu electrònic per a inscriure’s. Les places són limitades. Aquesta activitat és una oportunitat per a les dones de Vilassar de Mar de participar activament i contribuir a la creació d’un entorn més segur per a totes i tots incorporant una perspectiva feminista en la seguretat