Marta Rovira ha estat escollida nova presidenta d’ERC al nostre poble

Doctora en sociologia i versada i entrenada en multitud de moviments de la societat civil de l’entorn independentista, Marta Rovira és la nova presidenta de la secció local d’ERC a Vilassar de Mar. Rovira afronta el càrrec amb molta il·lusió i assegura saber que té un munt de reptes, que la sedueixen, per endavant. D’entrada fa una crida a vilassarencs i vilassarenques. Que s’acostin, que s’apropin, demana, que segur que tenen coses a dir, assegura.

Després de dos anys complicats, especialment per la situació epidemiològica, la secció vilassarenca d’ERC ha renovat junta directiva. Al capdavant, Marta Rovira. En les seves línies mestres, recuperar l’activitat presencial i reivindicar la política feta a peu de carrer.

Rovira, que dona classes a la Universitat, lidera una junta barreja de gent jove amb veterans de sempre. No hi haurà canvis bruscs, promet. Per a ella, a nivell personal, també és un canvi fer aquest pas endavant i és un aprenentatge.

Sap, també, que liderar ERC significa moltes coses. Un partit polític que governa, en coalició amb Gent per Vilassar de Mar, al nostre nostre municipi però que també té un enorme pes en la política de país. Un cert desencís en la societat independentista és un dels esculls, ha explicat.

Aposta per la realpolitik.Un dels objectius de la nova presidenta de la secció local d’ERC a Vilassar de Mar és la de cercar, explorar horitzons engrescadors.