Marta Rovira (ERC-VdM) es reunirà amb la secretària general del partit a Ginebra aquest dijous

 

La presidenta d’ERC a Vilassar de Mar, Marta Rovira Martínez, que serà alcaldable d’aquesta formació política de cara a les eleccions municipals del 28 de maig de l’any vinent, es reunirà, aquest dijous, a Ginebra amb Marta Rovira Vergés, secretària general d’Esquerra Republicana de Catalunya que viu exiliada a Suïssa, des del març de 2018. L’objectiu de la trobada, en la qual hi participaran 9 candidats i candidates més del Maresme, és establir punts de contacte amb la cúpula del partit i dissenyar estratègies comunes.

La vilassarenca Marta Rovira, doncs, considera que la visita a Suïssa d’aquest dijous servirà, doncs, a banda de donar suport a les persones exiliades des de març de 2018, per definir estratègies. El municipalisme, diu Rovira en tant que candidata d’ERC a Vilassar de Mar, és una estratègia de país.

A banda d’ella, candidats i candidates del Baix Maresme com els de Premià de Mar, Mataró o Argentona, també es desplacen a Ginebra. Compartir estratègies municipalistes, experiències i escoltar la secretària general d’ERC

No oblidem que al maig, al 28 de maig de 2023, data de les properes eleccions municipals ens hi plantarem en un tres i no res.

La vilassarenca Marta Rovira vol destacar la feina que fa la secretària general d’ERC a Ginebra. Reunions d’alt nivell, diu, en una ciutat bolcada en els drets humans.

Marta Rovira Martínez i Marta Rovira Vergés, cara a cara. Comparteixen nom, primer cognom i partit. Ha explicat que la broma està assegurada ja que alguna vegada s’ha produït alguna confusió degut a aquesta coincidència.

Quan torni de Ginebra i, aquest dissabte mateix, Marta Rovira i  ERC de Vilassar de Mar faran dissabte 15 d’octubre un homenatge al president Lluís Companys a les sis del matí a la confluència de l’avinguda Lluís Companys i Via Octaviana.

(Redacció: Joan Escofet)