Maria Torras protagonista de “Singing Talent Show”

Prínceps i princeses, personatges malvats, entranyables, històrics són els protagonistes de l’espectacle musical que es porta a terme al Teatre Gaudí Barcelona i que porta per títol “Singing Talent Show” de la companyia M&M, un musical que recordarà les cançons més emblemàtiques i conegudes de diferents pel·lícules.

L’espectacle porta 8 actors a escena i una de les actrius que puja a l’escenari és la vilassarenca Maria Torras, que és l’ajudant de direcció i coreògrafa. La Maria va passar pel “Parlant de tot” per parlar de l’espectacle que va dirigit a tots els públics

 

És un espectacle per tothom, els petits s’emocionen i els grans es queden amb missatges interessants. Maria Torras, Actriu

Frozen, Pocahontas, la Sirenita, Hercules, són alguns dels personatges de contes i pel·lícules que es tornen a retrobar per cantar en un concurs. L’obra està dirigida per Benjamí Conesa i la direcció musical va a càrrec de Juan Diego Fidalgo.

Maria Torras, que es va iniciar en el teatre musical a Barcelona a escoles com “Memory” “El Timbal” i “Aules” on curda estudis professionals, va estudiar cant amb Daniel Anglès. Va ampliar els estudis a Londres on es va graduar a la Universitat TrinityGuildhall. A Londres va pujar a l’escenari per portar a terme obres com “Songs for a new world”, “We will rock you“, “Secrets”, “Chicago“, etc.

A Barcelona ha treballat amb vàries companyies participant en diferents musicals en diferents espais. Fa sis anys que combina escenari amb ensenyament, dirigint varies produccions com “Rent“, “Grease“, “Mamma Mia!”, “Oliver“, o “Jesucrist Superstar” entre altres.

Singing Talent Show” estarà a la cartellera del Teatre Gaudí Barcelona fins el 18 de juny, els dissabtes a les 17h i els diumenges a les 12h.

Escolta l’entrevista sencera aquí.