Maria Teresa Sierra, alcaldable per Primàries Vilassar de Mar

Maria Teresa Sierra serà la cap de llista de Primàries Vilassar de Mar a les eleccions municipals del proper 26 de Maig després dels comicis que la formació va fer, aquest dissabte, a l’Hotel d’Entitats. Des de l’organització parlen d’èxit d’un procés que van arrencar fa molts pocs mesos. Ara, perfilaran el programa electoral.

Un 45% del cens del procés participatiu de Primàries Vilassar de Mar, aquest moviment ciutadà emmarcat en el paraigües de Primàries x la República que busca omplir els municipis d’alcaldes obertament independentistes, va votar dissabte passar al nostre municipi.

Tal i com explica el coordinador de Primàries Vilassar de Mar, Àlex Badia, Maria Teresa Sierra serà l’alcaldable per a la formació i anirà acompanyada, en els números 2 i 3, per Manel Morera i Marc Carrera; respectivament. Un procés constituent que Badia valora com a exitós. De fet, creu que “la gent demanava un procés amb aquestes característiques”. Plural, transversal i obertament independentista

Ara, amb els tres primers noms definits, arriba el moment d’acabar de tancar la llista. En paral.lel, aquesta setmana ja es començarà amb la redacció del programa electoral. Una empresa orgànica en la qual, tothom podrà dir-hi la seva; tot i que, com remarca Badia, la cap de llista tindrà molt a dir-hi.

Aquest divendres, a Barcelona, hi haurà una reunió amb tots els caps de llista per acabar de definir els noms finals de la formació, tenint en compte la singularitat de cada municipi, i els trets generals d’aquesta opció sorgida de la ciutadania.