Manuela Calero anuncia primàries per decidir el futur polític de la formació Vilassar de Mar Sí que pot/si Puede

Moment de reflexió. Instants per fer un punt i seguit que Manuela Calero, regidora de Vilassar de Mar Si que pot/si puede, es pren per, d’una banda, reflexionar sobre la feina feta en els primers tres anys de legislatura i de l’altra decidir quines accions emprenen de cara al darrer curs que encarem i que acabarà amb les eleccions del proper 26 de Maig.

Manuela Calero vol tenir el cap fred. Aviat haurà de decidir si es presenta als propers comicis, si ho segueix fent amb aquesta marca, Vilassar de Mar Si que pot/si puede emparada sota el paraigües de Podem, o si opta per una altra formula. Ara mateix, Manuela Calero s’ha pres aquest impàs polític abans no arrenqui el curs elaborant una Memòria. Unes reflexions del que ha passat a Vilassar de Mar en els darrers tres anys per avaluar la feina feta des de la seva regidoria i definir les línies mestres del futur més immediat. El darrer curs comença ja

Preguntada sobre si es tornarà a presentar, sobre la taula de Manuela Calero hi ha diferents opcions que baralla. Presentar-se o no, fer-ho sota la marca Vilassar de Mar Si que pot/si puede o buscar una altra sortida. No ha estat fàcil ser l’única regidora de la seva formació. En qualsevol cas, Calero sempre aposta pel pacte i la negociació per encarar el seu futur polític. El que queda clar passi el que passi, és que s’aboquen a un procés de primàries. Disposada a fer balanç, Ella està satisfeta tant a nivell de grup com personalment de la tasca feta.

De fet, celebra els acords puntuals als que s’ha sabut arribar per tirar endavant la governabilitat de l’Ajuntament, tot i haver-hi un govern en minoria. Manuela Calero, en general, aprova el Govern. Però no deixa de lamentar una certa deixadesa. En posa exemples i denuncia que l’espai públic necessita millorar, segons ella.

També ha aprofitat per fer autocrítica. Creu que l’oposició, hauria de de limitar-se a posar pals a les rodes per fer un pas endavant i buscar punts d’acord pel bé municipal. Vilassar Ràdio està entrevistant tots els representants de les forces polítiques amb representació a l’Ajuntament de Vilassar de Mar.

Pots escoltar l’entrevista sencera aquí.