Manuela Calero ha estat escollida alcaldable de Podem Vilassar de Mar

L’actual regidora i portaveu de Vilassar de Mar Sí que Pot/Sí Puede, Manuela Calero Olivares ha estat escollida per unanimitat per encapçalar la llista de Podem Vilassar de Mar en les eleccions municipals del 26 de maig. Calero ha explicat a Vilassar Ràdio que afronta aquesta nova etapa “amb respecte, des de la responsabilitat i amb molta il·lusió” i ha afegit que els eixos principals en què es basarà el programa electoral amb què concorreran els comicis són, entre altres, “el medi ambient i salut, la justicia social, la vivienda, el feminisme i la radicalitat democrática, treballant des de la participació real i des de la transparència”.

Des de Podem destaquen, en un comunicat de prensa, “la seva capacitat de treball i la defensa de les 40 mocions presentades durant aquesta legislatura, que han suposat avanços importants per al nostre municipi” i afegeixen que “la seva perseverança per a trobar consensos ha permès introduir importants punts en els pressupostos municipals”

Calero té estudis d’Administració i està titulada en patronatge industrial. Ha participat activament en l’Associació de mares i pares de l’institut Pere Ribot i ha estat impulsora de Vies, entre altres. També ha participat activament en diferents moviments socials com Aturem la Guerra, Plataforma en defensa del Porta a Porta i Medi Ambient, 15M, Front Cívic, Viladona i Assemblea Feminista. Ha estat cofundadora de l’Associació de Veïns El Barri.