Catalina Rosselló, mànager en confinament

En l’informatiu de Vilassar Ràdio hem donat veu a molts sectors, entre ells els de la cultura. Dins d’aquest àmbit també hem donat veu a la figura dels mànagers, figura no tan visible com els artistes, i inclús menys que els tècnics de so i llums. Avui hem volgut parlar amb la Catalina Rosselló, entre altres ,mànager de la vilassarenca Judit Neddermann i de Jaume Pla “Mazoni“. La figura dels mànagers és l’enllaç entre els artistes i els organitzadors, com diu la mallorquina però és la figura que els acompanya en les seves actuacions.

Aquests dies la Catalina es resisteix a suspendre “bolos·, intenta posposar-los, buscar noves dates en el calendari, tot i la dificultat d’assegurar com i sobretots quan es podrà tornar als escenaris, té clar però que serà complint una sèrie de normes, amb aforaments limitats i el que faci falta per no exposar la salut, que és el més important.

La mànager ens ha parlat de la seva excel·lent relació amb la cantant del nostre poble Judit Neddermann, a qui acompanya des dels inicis i ens explica, entre somriures, que aquests dies s’ajuden de forma recíproca, quan una està millor d’ànims estira a l’altra. Psicologia en estat pur.

La Catalina sap, entén i defensa que la salut és el primer, però reclama la cultura des de tots els àmbits i per tothom, recorda que no s’ha d’oblidar cap actiu de la cultura, tal com assegura que passa des d’alguns àmbits polítics amb dels tècnics de so i llums, en aquest sentit reclama una taula sectorial en què no falti ningú, amb tots els col·lectius, i trobar solucions amb la cultura en general.

Sobre el nou treball discogràfic de la Judit Nedermann, del qual ja en coneixem una cançó “Siento que vuela“, i que havia de veure de llum aquesta primavera i n’estava prevista una presentació a la Sala Bars de Barcelona el 15 de maig, la seva mànager ens ha dit que encara no té data.

“Treure en disc ara és complicat. Estem esperant. La Judit i tots en tenim moltes ganes. Amb la discogràfica decidirem quin és el millor moment”. Catalina Rosselló, mànager.

Mentrestant ha de seguir treballant per posposar els “bolos” i començar a treballar de cara l’any vinent. Molta Sort i Gràcies!