Maestros Kids, festival per acostar la música clàssica a les famílies

Apropar la música clàssica als nens i nenes de Vilassar de Mar és l’objectiu del Festival Maestros Kids que s’estrena, aquest dissabte, a Can Bisa. Un munt d’activitats que tenen la música clàssica com a protagonista faran les delícies de les famílies i amb entrada gratuïta. Com a cap de cartell, l’artista Pep Bou farà dues sessions amb les seves bombolles màgiques i aquest serà l’únic acte de pagament. Les entrades es poden comprar a la Llibreria Index.

La Berta Sòria és una de les organitzadores de l’esdeveniment. Amb una companya se’ls va ficar al cap acostar la música clàssica als més petits de la casa. Els nens i nenes entomen la música clàssica amb ganes. Són veritables esponges.

La Berta Sòria ens detalla les activitats per aquest dissabte tan especial. Totes gratuïtes. Des de un Dj de música clàssica, a tallers i actuacions de les escoles de música passant per el Malabarclàssic i el Iogaclàssic.

L’única proposta de pagament és el doble passi de l’artista Pep Bou. A les 12 i a les 18. Les entrades,a la llibreria Index. Pares, mares i nens i nenes de Vilassar de Mar en general i del Maresme en particular tenen l’oportunitat d’apropar-se a la musica classica d’una manera ben diferent, aquest dissabte, a Can Bisa.