M2 ha iniciat aquesta setmana les seves emissions regulars i emet, dins de la seva programació, “Entre flors i plantes”

El segon canal de Maresme Digital Televisió, amb seu a Calella, va començar dilluns passat les emissions regulars després d’estar en període de proves des del passat 2 d’octubre. El canal, batejat com a M2, es nodreix principalment de continguts de producció pròpia, però també de reemissions d’espais emesos per Maresme Digital Televisió 1 i programes inclosos dins de la Xarxa de Televisions Locals. Entre aquests espais, cal destacar que figura “Entre flors i plantes”, sèrie que en altres temporades s’ha emès per diferents canals de la Xarxa de Televisions Locals, coproduïda  pel  Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya, amb seu a Vilassar de Mar, i la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya, amb l’objectiu de donar a conèixer com és el dia a dia al sector, un dels principals motors econòmics de Vilassar de Mar i altres pobles del Maresme.


Pel que fa a la resta de la graella d’aquest canal, entre els espais elaborats amb personal i mitjans de la cadena destaquen la proposta d’entrevistes a personatges significatius de la comarca “Retrats”; un espai de reportatges socials i culturals “Fixa’t-hi”; un altre sobre representacions teatrals de companyies de la comarca, “Aixequem el teló”; una tertúlia esportiva, “De primera”, i una franja dedicada a recuperar programes d’antigues televisions locals de la comarca, que, amb el pas a la TDT, han deixat d’emetre, com ara Calella Televisió o Televisió d’Arenys de Munt. M2 també recuperarà el documental “La travessa de l’exili”, i els culturals “Diari de la música”,”El traç” i “Última sessió”.
M2, gestionada per l’empresa pública Ràdio Calella Televisió, emet només per TDT al múltiplex comarcal  (UHF 24) per on transmeten, des de Mataró, Maresme Digital TV1 i TVM (Televisió de Mataró), i des de Premià de Mar Canal Català Maresme. Per rebre les seves emissions, cal tenir orientada l’antena cap al repetidor de Montcabrer. En cas de problemes en la sintonització, cal contactar amb l’antenista.

Leave a Reply