El canal televisiu maresmenc M2 ha estrenat “Leit Nait”, presentat pel locutor vilassarenc Enric Sánchez

El segon canal de Maresme Digital Televisió, M2, va estrenar ahir dimecres 4 d’agost, a 2/4 de 10 de la nit, el programa ‘Leit Nait‘. El nou espai televisiu, presentat pel locutor nascut a Vilassar de Mar Enric Sánchez, parodia els “late night” que actualment s’emeten a les diferents cadenes de televisió generalistes. El nou programa inclou una entrevista a un personatge famós i una actuació musical en directe.  Tot això barrejat amb gags de diferents personatges i un reportatge. “Leit Nait” es realitza des del centre de producció de Calella i està realitzat per Jaume Riera. Sánchez va encetar fa anys la seva trajectòria radiofònica a Premià de Dalt Ràdio. Posteriorment, a principis de l’anterior dècada, a Vilassar Ràdio va produir i presentar l’espai d’actualitat musical “La llista”, que s’emetia els dilluns al vespre. 

Sánchez ha treballat, entre altres mitjans de comunicació, a Cadena 40 Principales Barcelona, Cadena 100, Ràdio Marina, ubicada a Blanes, i RAC 105. Actualment condueix cada  setmana a Ràdio Calella i a Mataró Ràdio el programa d’humor ‘Teràpia de Show‘ i  és un dels locutors de la ràdio-fòrmula musical Europa FM.

Cal recordar que per veure M2 des de Vilassar de Mar, cal tenir orientada l’antena cap al repetidor de Montcabrer. En cas de problemes en la sintonització, cal contactar amb l’antenista.  M2 transmet a través del canal 24 de la TDT, múltiplex pel qual també emeten les cadenes M1, des de Mataró,  i Canal Català Maresme, des de la veïna localitat de Premià de Mar.

Leave a Reply