L’oposició no arriba a un acord per presentar una moció de censura

Les formacions polítiques de l’oposició no han arribat a un acord per presentar una moció de censura, després del rebuig de la sessió plenària  a la moció de confiança a l’alcalde, presentada pel govern,  vinculada a l’aprovació del pressupost municipal.

Des de Vilassar Ràdio ens hem fent ressò dels comunicats de premsa de les formacions polítiques amb representació a l’Ajuntament que analitzen la situació actual i hem parlat amb els seus representants.

Aquest passat dilluns 22 de febrer hem parlat amb les forces polítiques que ens han enviat comunicat: al govern, ERC-Gent per Vilassar de Mar, i a l’oposició, Junts (Junts per Catalunya-Vilassar de Mar) i PSC.

Les altres forces de l’oposició, Babord i Ciutadans, ens han enviat dilluns a la nit els seus comunicats de premsa i amb els seus representants hem parlat aquest dimarts 23 de febrer.

Vegeu aquí les notícies relacionades amb aquesta qüestió, tant les que fan referència al govern com a l’oposició, que inclouen l’audio de les intervencions dels representants de totes les formacions a l’espai “Crònica”.

Sobre el comunicat d’ERC-Gent per Vilassar de Mar

Sobre el comunicat de Junts

Sobre el comunicat de Babord

Sobre el comunicat de PSC

Sobre el comunicat de Ciutadans

En les darreres setmanes l’espai “Parlant de tot”, conduït per Jaume Cabot, director de l’emissora, ha inclòs entrevistes als representants de totes les formacions polítiques amb representació al consistor tractant sobre la moció de censura. Consulteu-les en aquest enllaç.