L’OMIC torna el 29 d’agost

 

Amb la tornada de les vacances, l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) també s’incorpora i torna a donar servei a la ciutadania de Vilassar de Mar. A partir del dilluns 29 d’agost, l’OMIC prestarà novament el servei de defensa dels consumidors i usuaris a l’Escola Nàutica (carrer Santa Eulàlia, 40).

L’objectiu de l’OMIC és resoldre tots els dubtes i conflictes que se’ls generin als consumidors i usuaris del municipi en la compra de béns o serveis de consum. Entre els exemples de temes dels quals s’encarrega hi ha viatges cancel·lats, compres per internet, reclamacions contra companyies de serveis (aigua, gas o llum), telefonia i internet, bancs, asseguradores, tallers de reparació de vehicles o assumptes relacionats amb les garanties d’aparells electrodomèstics.

Les hores d’atenció segueixen essent els dilluns i dimecres a la tarda de 17 a 18.30 h i els dijous al matí de 10.30 a 12 h. La cita prèvia amb l’OMIC es pot obtenir trucant al telèfon 937540500 de 9 a 14 h, de dilluns a divendres.