L’Oficina Local d’Habitatge amplia l’atenció presencial i atén dimarts i divendres

L’Oficina Local d’Habitatge, ubicada a l’Escola Nàutica (carrer Santa Eulàlia, 40), amplia l’atenció presencial i ara atén dos dies a la setmana a Vilassar de Mar. A més dels divendres, ho farà també els dimarts en el mateix horari, és a dir, de 9 a 14 hores.

Amb l’objectiu de facilitar a la ciutadania la proximitat de les gestions i serveis relatius a l’habitatge, l’Ajuntament de Vilassar de Mar va signar al maig de 2021 un conveni amb el Consell Comarcal del Maresme (CCM) per disposar físicament a Vilassar de Mar dels serveis de l’Oficina d’Habitatge. A través d’aquest conveni, vigent fins al desembre del 2024, Vilassar de Mar disposa d’un servei per oferir a la ciutadania tasques de gestió, assessorament i suport en matèria d’habitatge.

L’Oficina ofereix informació i assessorament en matèria d’ajuts a l’accés a l’habitatge, de rehabilitació d’habitatges, d’ajuts per al pagament del lloguer i impagaments de lloguer i hipoteca i pèrdua de l’habitatge. També dona suport en la tramitació d’ajuts i altres serveis indirectes en matèria d’habitatge, com la tramitació de les cèdules d’habitabilitat d’habitatges de segona ocupació, i realitza serveis de gestió de les sol·licituds de tests dels edificis (TEDI), d’Informes Interns d’Idoneïtat (III) i d’Ajuts a la Rehabilitació dels parcs d’habitatges construïts.

La cartera de serveis que es poden realitzar a l’Oficina Local d’Habitatge es pot consultar en aquest enllaç

Podeu demanar cita prèvia al telèfon 93 754 24 00 o a través del correu habitatge@ccmaresme.cat.