Lliurats els premis de la Mostra Literària Mossèn Pere Ribot 2018

El passat divendres 20 d’abril, dins dels actes de Sant Jordi, es va donar a conèixer el veredicte dels premis de la vuitena edició de la  Mostra Literària Mossèn Pere Ribot de Vilassar de Mar, concurs literari organitzat per la Regidoria de Cultura, que va rebre 278 treballs. L’acte va comptar amb la participació de La Tropa Teatre, que un any més es va encarregar de la presentació i de recitar els treballs premiats, de la regidora de cultura Esther López i de l’alcalde de Vilassar de Mar Damià del Clot. Els treballs guanyadors participaran en la Mostra Literària del Maresme, la fase comarcal del concurs.

En la categoria A, de 6 a 8 anys, en la modalitat prosa, el treball guanyador va ser “L’Eli i l’Àlex van a la biblioteca” , de Naiara Abelaira Vivó, i en poesia, “El mar” de Marina Ferreiro Martín.

En la categoria B, de 9 a 11 anys, en la modalitat prosa, el treball guanyador va ser “El dret a fer el que a un li agrada”, de Joel Castro Wetjen, i en poesia, “La mar” de Melina Zare Morell.

En la categoria C, de 12 a 14 anys, en la modalitat prosa, el treball guanyador va ser “Còpies” de Maria Abelló Chaiganto, i en poesia “El meu lliri” de Joana Porté Petit.

En la categoria D, de 15 a 18 anys, en la modalitat prosa, el treball guanyador va ser “Memòries d’un refugiat”, d’Estel Pou Prim.

En la categoria E, de 19 a 25 anys, en prosa, el treball guanyador va ser “Política i religió en la civilització post-postèrica”, de Eloy Martínez Simón.

En la categoria F, de 26 anys endavant, en prosa, el treball guanyador va ser “Nova Delhi” de José Ignacio Arroyo Calero.

En aquestes tres darreres categories els premis en la modalitat poesia han quedat deserts.