Lliurament dels premis del V Concurs de Dibuix infantil


Dijous 18 de juny
a la tarda a la Biblioteca Municipal Ernest Lluch es van lliurar els premis del cinquè concurs de dibuix infantil organitzat pel gOvi, aquest any amb el tema “Vilassar de Mar, vila solidària”. L’acte va estar presidit per la regidora del govern de Vilassar de Mar Esther López i presentat pel president del gOvi Carles Malfeito. També van participar a la presentació Teresa Capilla,  presidenta de Càritas de la nostra localitat i Màrius Merchan vicepresident de Vilassart.

Premiats_concurs dibuix gOvi 2015

Un total de 325 dibuixos d’alumnes de primària han estat presentats en aquesta edició a les diferents categories i amb temàtiques tant diverses com la donació de sang, el recapte d’aliments i el reciclatge, entre d’altres, tots ells descriptius dels clars conceptes de solidaritat que tenen els participants del concurs.

El jurat va està format per dos representants de Vilassart, i tres del gOvi.

 

CICLE SUPERIOR Nom Escola
1r premi EZEQUIEL RIBAS ANDRÉS ESCOLA DEL MAR
2n premi INÉS ROBIN FERRER ESCOLA DEL MAR
3r premi CARLA MONTAN CUQUET ESCOLA PÉREZ SALA
CICLE  MITJA
1r premi JOANA PORTE PETIT ESCOLA DEL MAR
2n premi ORIOL SOLÉ SANS PRESENTACIÓ MARE DE DÉU
3r premi LAURA PERALTA FERNÁNDEZ PRESENTACIÓ MARE DE DÉU
CICLE INICIAL
1r premi BERTA ITCHART FÀBREGAS PRESENTACIÓ MARE DE DÉU
2n premi MARTINA HERNÁNDEZ PRESENTACIÓ MARE DE DÉU
3r premi VICTOR GUTIÉRREZ NOTARIO ESCOLA DEL MAR

 

Tots els guanyadors han rebut regals aportats pels patrocinadors Centre d’Òptica Optichic, Llibreria Index i per l’organització. Els dibuixos estan exposats a la Biblioteca Municipal Ernest Lluch de Vilassar de Mar fins a final de mes. El gOvi ha mostrat el seu agraïment a totes les escoles, l’ Ajuntament i les entitats per la seva participació i col·laboració en el concurs.