L’inflable ‘Reciclar saltant!’ arriba a Vilassar de Mar

Els dissabtes 27 de novembre i 11 de desembre l’inflable gegant ‘Reciclar saltant!’ servirà per fomentar, de forma lúdica i divertida, el reciclatge i la recollida selectiva entre els infants. També hi haurà tallers i jocs relacionats amb el reciclatge.

La proposta lúdica, dissenyada per l’Agència de Residus de Catalunya, és ben senzilla: l’inflable reprodueix els cinc contenidors de recollida selectiva i la deixalleria i els infants, mentre juguen saltant, han de posar els residus, dibuixats damunt d’un coixí inflable, al contenidor corresponent.

El 27 de novembre s’instal•larà, de 10 a 14 hores, a la plaça Carles Trias (al Barato) i l’11 de desembre, en el mateix horari, a la plaça Felicià Sust (davant la Biblioteca Municipal). El centre infantil Tucutuc i el PDC el primer dia, i la Biblioteca Municipal i l’AE Atzavara, el segon, hi col•laboraran fent tallers i jocs relacionats amb el reciclatge.

A través d’aquesta activitat, la Regidoria de Medi Ambient, en col•laboració amb les de Cultura, Educació i Participació Ciutadana, vol reforçar la participació dels ciutadans en la recollida selectiva de residus domèstics, incidint directament en els més joves i indirectament també en els adults, a partir de la diversió. Donar a conèixer als infants com es realitza la separació en origen dels residus i conscienciar i promoure la reducció dels residus que produïm, són altres dels objectius.

Leave a Reply