L’exposició fotogràfica Carretera Oberta es pot veure, a Can Bisa, fins el 16D

Fins el 16 de desembre es pot contemplar a Can Bisa l’exposició Carretera Oberta del fotògraf Albert Padrol. Es tracta d’una cinquantena de fotografies seleccionades per fer viatjar l’espectador a través de nous diàlegs visuals. És un diari gràfic, no cronològic, de molts anys fent fotografies d’un autor que és, també, cofundador de la revista i llibreria de viatges Altaïr. La inauguració, aquest dissabte, a partir de les sis de la tarda.

Carretera Oberta és un grup de fotografies pensades per animar l’espectador a capturar les seves pròpies imatges. És una exposició comissionada per l’Institut d’Estudis Fotogràfics que arriba ara a Vilassar de Mar i que s’ha pogut contemplar ja a Salamanca, Igualada, Andorra i Barcelona. “És una aposta per la fotografia viatjera”, com defineix el propi Albert Padrol. Ell té un arxiu personal de més de 4.000 imatges. A Can Bisa n’hi haurà una cinquantena. Imatges des dels anys 70 fins el 2015.

Un recull amb un nom evocador. Carretera Oberta proposa diàlegs entre imatges. Alguns de més fàcils; altres de més enrevesats. Albert Padrol ha sabut fer la seva professió de barrejar les seves grans passions: la fotografia i conèixer nous indrets. És cofundador de la revista i la Lliberia Altaïr especialitzades en viatges. La va crear l’any 1979 i dedica el nom a un estel.

L’exposició es pot visitar, a Can Bisa, els dissabtes d’11:00 a 14:00 h i de 17:00 a 20:00 h de la tarda i els diumenges d’11:00 a les 14:00 h de la tarda. Fins el diumenge 16 de desembre.

Pots escoltar l’entrevista sencera aquí