L’esperit del vell Glops es trasllada al centre

La mítica cerveseria Glops de Vilassar de Mar canvia d’ubicació i engega un nou projecte a partir d’aquest dijous. Mantindrà, com no podria ser d’una altra manera, el seu estil, les seves cerveses artesanes i d’importació i el tarannà marca de la casa. Deixa el vell local de la Nacional II i es trasllada al cor del nostre municipi: al carrer d’en Roig amb 20 tiradors. Pep Molist, el seu responsable, ha passat pels estudis de Vilassar Ràdio per explicar la nova etapa que comença.

Deu anys després d’obrir, el nou Glops comença a caminar. En Pep Molist, un veritable pioner, recorda els inicis. Picar molta pedra i obrir un món cerveser a una parròquia local que estava acostumada al gust de sempre. La idea era portar la cultura de la cervesa a Vilassar de Mar.

Ara, amb les maletes fetes i els barrils al coll, en Pep Molist i la família dels Glops es trasllada al centre de Vilassar de Mar. Al carrer d’en Roig. Per entendre’ns darrera de l’Espinaler. Per a les delícies dels més cervesers, passem dels 11 tiradors del vell Glops als 20 d’ara.

Tot i que hi haurà una mena d’assaig general aquest dimecres al vespre, la nova aventura arrenca aquest dijous. Amb un mestre cerveser californià. Un dels més reputats del món. Des del nou espai, en Pep Molist se seguirà escarrassant fent didàctica de la cultura de la cervesa.

Dos pisos molt cervesers, amb tiradors de darrera generació i amb un espai per a una petita botigueta: la nineta dels ulls d’en Pep Molist. El Glops, la cerveseria de Vilassar de Mar arrenca aquest dijous una nova etapa. Amb un lema, com diuen els clàssics, si una cosa funciona, no la canviïs. Si us plau, no la toquis.

Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí.