L’Espai Jove obre a l’octubre un espai per a adolescents amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA)

El 22 d’octubre, l’Espai Jove posarà en marxa un espai de trobada i oci per a adolescents amb Transtorn de l’Espectre Autista (TEA). Es materialitza així el projecte més votat de serveis dels Pressupostos Participatius del 2021, que consisteix en una prova pilot, durant un any, amb un pressupost de 8.000 euros, per crear un lloc de trobada per a joves de 12 a 16 anys amb TEA on puguin desenvolupar i aprendre habilitats socials. L’espai, gratuït, estarà obert els dissabtes d’11 a 13 hores a l’equipament juvenil de can Jorba i estarà dinamitzat per l’entitat especialitzada Fundació Junts Autisme.

Entre els objectius: afavorir la socialització i la creació de vincles entre adolescents amb TEA; potenciar les habilitats comunicatives i interpersonals de les persones usuàries; incidir en la millora de la qualitat de vida de les persones participants; i generar un entorn segur i de confiança amb el suport i l’acompanyament de professionals.

El servei està dirigit a adolescents de Vilassar de Mar, de 12 a 16 anys, amb TEA que tinguin ganes de participar en activitats d’oci amb altres joves amb TEA i que tinguin el llenguatge preservat. Per a més informació, tel. 931808926 i correu electrònic espaijove@juntsautisme.org. Per assistir-hi, cal omplir el formulari previ d’inscripció abans del 7 d’octubre a través del següent enllaç del web municipal.