L’Espai Jove estrena un espai informatiu permanent sobre salut, sexualitat i afectivitat

El jovent de Vilassar de Mar ja compta amb un nou espai informatiu permanent de salut, sexualitat i afectivitat. Està situat a la primera planta de Can Jorba (carrer Santa Eulàlia, 140) i ha nascut amb l’objectiu d’oferir als joves un lloc on poder qüestionar, experimentar, intercanviar opinions i descobrir tot allò relacionat amb les sexualitats, les afectivitats i els feminismes.

Per facilitar aquest objectiu, el nou espai compta amb material anatòmic dels òrgans reproductius i de plaer que permet descobrir el propi cos, així com informació sobre les infeccions de transmissió genital (ITG). El jovent també hi pot trobar un apartat d’anticoncepció i un altre dedicat a la menstruació, i accedir a una acurada selecció d’obres de consulta sobre les sexualitats, les afectivitats i els feminismes, disponibles a la biblioteca de l’espai.

El personal dinamitzador de l’Espai Jove està disponible per resoldre els dubtes dels joves, que hi poden accedir lliurement en l’horari de funcionament de L’Espai Jove de Can Jorba, és a dir, de dimarts a divendres, de 16.30 a 19.30 h.