L’escola de dansa Madó presenta l’espectacle La Vida Sin per reflexionar a través de la dansa sobre el món d’avui

Amb 60 ballarins i ballarines a l’escenari, atenció amb edats compreses entre els 7 i els 93 anys, l’escola de Dansa Madó presenta els dissabtes 18 i 25 de gener, l’espectacle La Vida Sin. Text original i musica actual per reflexionar sobre la vida d’avui i les diferents edats per les quals passem. Part de la recaptació es destinarà a l ONG Save the Children.

El dissabte 18 de gener, al Monumental de Mataró, i el 25 de gener a La Sala d’Argentona, l’escola de Dansa Madó vol reflexionar, amb La Vida Sin, i des de la música, la dansa i la paraula sobre el món actual. Una idea, com explica la directora Norma Bustamante, que va visitar el “Parlant de tot“, que es va gestar entre bombolles. L’alumnat va regalar al professorat un spa per relaxar-se i allà es van començar a engrescar amb aquest projecte nascut del cervell de la directora. Han estat quatre mesos intensos per a un espectacle que no deixarà indiferent ningú.

I dalt de l’escenari, 60 ballarins i ballarines per traduir les idees de Bustamante. Des dels 7 als 93 anys. En destaca la Pilar, una actriu amateur gairebé centenària que encomana d’energia. I és que, com destaca Bustamante, per ballar, per expressar-se, en definitiva, no importen ni el físic ni l’edat. Un dels arguments de l’escola vilassarenca.

La Norma Bustamante explica que l’espectacle dura unes dues hores. Amb música actual, cantants en directe i molta, molta energia. A més, part dels beneficis van destinats a l’ONG Save the Children, com vol recalcar Bustamante. Un espectacle, amb moltes sorpreses i amb la participació dels professors i professores de l’Escola de Dansa Madó, que farà, tal i com ha explicat Bustamente, el públic sortirà diferent de com ha entrat.

Les entrades, a un preu de 15 euros, es poden comprar a Culturamataro.cat, al web del Monumental i a tincticket en el cas de la sessió d’Argentona.

Podeu escoltar l’entrevistra sencera clicant aquí.