L’Escola de Dansa Madó ataca el prestigiós Nijinsky de modern a Osca

Una cinquantena de ballarins i ballarines de l’Escola de Dansa Madó es desplacen, aquest cap de setmana, a la ciutat d’Osca per participar en el prestigiós certamen Vaslav Nijinsky en la seva categoria de modern. Prometen medalles i seguir posant el nom de Vilassar de Mar en el mapa estatal de la dansa.

El Vaslav Nijinsky és un certamen amb enorme prestigi. Al mes de març es va celebrar la versió de clàssic i aquest cap de setmana toca el modern. Norma Bustamante és la directora de l’Escola de Dansa Madó i comenta les disciplines que defensaran els seus ballarins i ballarines a l’Aragó: contemporani, jazz i hip hop.

Sobre el paper, Norma Bustamente parla d’il.lusió i ganes de cara a la cita d’Osca. Recordant encara l’èxit rotund recent aconseguit a la final estatal del Dance World Cup celebrat, fa molt poc, a Burgos, on gairebé tots els alumnes de l’escola de Vilassar de Mar van aconseguir el passi a la final Mundial que se celebrarà a Sitges el proper mes de juny.

Norma Bustamente en fa una valoració més que satisfactòria i insisteix en l’alt nivell que hi ha les competicions en les que es presenten. Els nois i noies de l’Escola de Dansa Madó competeixen amb els millors a nivell estatal. Uns rivals que ja s’han après el nom de Vilassar de Mar.