L’escola de Dansa Madó arrasa al Dance World Cup de Burgos amb 40 medalles

Després d’un espectacular cap de setmana a Burgos, on la familia de l’escola de Dansa Madó es va desplaçar a Burgos per prendre part en el prestigiós Dance World Cup, arriba el moment de fer-ne valoracions. L’escola de dansa de Vilassar de Mar passeja el nom del nostre municipi tant per l’estat espanyol com per l’estranger i recull premis i distincions.

Així, en el festival de dansa del darrer cap de setmana van portar 40 medalles a casa nostra, fet que va col.locar la Madó com una de les escoles més ben valorades del certamen en el qual es van presentar fins a 67 grups participants.

Fantàstic tant l’ambient, com les coreografies presentades, com l’alt nivell dels alumnes i del professorat. Norma Bustamente, directora de l’Escola Madó

La satisfacció a l’hora de recollir medalles i copes es complementa amb la voluntat de seguir insistint en els valors d’equip i companyerisme. Norma Bustamante subratlla la companyonia que regna.

A la Madó som una gran família. Tots ens ajudem. Els nostres alumnes viuen com a propis els èxits i els triomfs dels seus companys d’escola

La dansa, que a Vilassar de Mar viu un moment especialment dolç, també es nota a nivell global. Per a Bustamente, després dels anys de crisi dura, arriba el moment d’apostar per a la cultura.

Després del que s’ha patit econòmicament, ara quan sembla que hi ha una certa recuperació, és temps per a l’art i la cultura que funcionen com a escapament.

Norma Bustamente, directora de l’escola Madó, celebra que els nois, els nens més joves, perden la por a ballar. I és que les danses urbanes han ajudat molt a perdre complexes.

Balls de carrer ajuden a augmentar el nombre de nens que s’apunten. A partir d’aquí els podem captar per a altres disciplines com ara el clàssic o el jazz

L’escola de Dansa Madó no descansa. Quan encara estan de ressaca, ja preparen les noves cites: doble compromís a Huesca en dos caps de setmana diferents de març i abril. Primer clàssic i després modern.

Escolta l’entrevista sencera

Http iframes are not shown in https pages in many major browsers. Please read this post for details.