L’Escola d’Adults comença el curs en un equipament definitiu

Demà dijous 8 d’octubre, a les vuit del vespre, l’alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer, i la regidora d’Educació, Laura Martínez, faran la inauguració oficial del nou curs a l’Escola Municipal de Formació Permanent de Persones Adultes “Els Ametllers”, que enguany estrena seu definitiva, l’equipament municipal del carrer Pau Casals, 16, fins ara dedicat a biblioteca municipal. L’acte inclourà parlaments i el recorregut-visita pel nou centre.

El curs es va iniciar el dilluns 5 d’octubre a les noves instal•lacions que consten de cinc aules i biblioteca a més de dues sales, una per a professors i una altra per a l’atenció de visites. Enguany, l’Escola d’Adults compta amb un total 148 alumnes inscrits repartits entre els diferents cursos que s’ofereixen:
– Curs d’alfabetització i neolectors
– Curs de certificat i cultura general
– Graduat en secundària
– Curs de preparació per a la prova d’accés a cicles formatius de grau mitjà
– Curs d’iniciació a l’anglès
– Curs d’iniciació a la informàtica
– Curs de llengua per a nouvinguts

L’Escola d’Adults, al llarg de la seva història, ha passat per diferents ubicacions. Va començar la seva activitat l’any 1985 al CEIP Pérez Sala. Posteriorment, el curs 1987-88 l’escola es va traslladar a l’edifici del carrer Alsina, 47, edifici del Patronat Parroquial amb el qual l’Ajuntament tenia un contracte de lloguer. Davant el deteriorament de les instal•lacions i el projecte de reforma del Patronat, l’any 2008 es va traslladar, de forma provisional, a uns mòduls del carrer Lluís Guardiola, 32. El curs 2009-2010 s’inicia en la que és la seva seu definitiva.

Leave a Reply