L’Escola Bressol Municipal ha reobert les seves portes

La Bressoleta, l’Escola Bressol Municipal, ha reobert aquest dilluns 15 de juny els seus serveis educatius concentrats en un sol centre, el de l’avinguda Eduard Ferrés. Ho ha fet amb mesures de prevenció, higiene i reorganització d’espais per acollir als infants.

El servei educatiu s’ha reprès del 15 de juny al 24 de juliol, en horari de dilluns a divendres, 4 hores al matí, amb 6 grups de 5 infants cadascun (en cap cas infants de 0 a 1 any) i 2 educadores per grup. Els grups entren i surten de forma esglaonada (8.30 a 12.30 h; de 8.50 a 12.50 h i de 9.10 a 13.30 h). A l’entrada, només pot acompanyar 1 adult a cada infant i se’ls pren la temperatura abans d’entrar. No hi ha servei d’acollida ni tampoc servei de menjador però a mig matí es prepara un esmorzar saludable amb fruita de temporada.  

L’escola bressol compta amb un protocol amb les mesures organitzatives i elements i pràctiques de protecció individual i col·lectiva, i ha organitzat els espais i les activitats seguint totes les mesures higièniques i sanitàries recomanades: sectorització dels espais comuns i del pati, on cada grup té una zona d’esbarjo, i itineraris interns i recorreguts d’entrada i sortida al centre.