L’Escena & Llibres porta tres actuacions de microteatre i música

“Welcome Berlin”, “Canciones de nadie” i les cançons de Marc Aldrufeu són les tres actuacions que diumenge 13 de febrer ens acosta la nova temporada de l’Escena & Llibres, un cicle impulsat per la Regidoria de Joventut, per promoure la creació artística del jovent local. Les entrades, gratuïtes, s’han de reservar a través de l’app VdM.

“Welcome to Berlin” és un espectacle de microteatre, protagonitzat per Jaume Viñas i Núria Deulofeu, que presenta aquest argument: en Carles i la Berta estan en el millor moment de la seva relació. Tenen 27 anys i no viuen junts (no perquè no volen sinó perquè no s’ho poden permetre). Però la Berta rep una beca per treballar 6 mesos a Berlín, i ara només tenen 24 hores per decidir si diuen bye bye a Barcelona o a la seva relació. Està basat en la sèrie de Pau Ortiz i Joan Burdeus. Espectacle estrenat al Festival Píndoles.

“Canciones de nadie” és un espectacle musical, protagonitzada per Laura Llana Gisbert i Gerard Pàmies Puig, amb aquesta sinopsi: Laura Socaxina tira endavant sense parar el projecte “Canciones de nadie” des del 2011, lletres carregades de poesia, il·lusions, força i realitat. Estarà acompanyada per Gerard Pàmies.

Seguidament, hi haurà les cançons de Marc Aldrofeu. Aquesta proposta musical està protagonitzada per participació de Marc Molleja Aldrufeu, Elias Galan López i Jordi Herrera Garriga. Explica la història de Marc Aldrufeu, guitarrista i cantant català de pop-rock que a través de les seves cançons intenta expressar emocions, desitjos i en definitiva, aprenentatges vitals, per tal de crear atmosferes musicals on poder connectar amb un mateix. Acompanyat ara de banda, per donar-li al seu estil pop-rock un punt més de potència i ritme.

Els espectacles es duen a terme al jardí de la Biblioteca Municipal, a partir de les 12 del migdia