Les Seleccions Catalanes tornen a guanyar a Vilassar de Mar

Les Seleccions Catalanes sots 23 dissabte van repetir triomf davant el combinat d’Universitats Americanes, al Pavelló Municipal d’Esports Paco Martín. La femenina va vèncer per 96 a 45, mentre que la masculina ho va fer per 100 a 87. Divendres, aquests mateixos partits van tenir lloc al Pavelló Poliesportiu de Vilanova i la Geltrú, amb victòria catalana.

basquet_femeni1-1.jpgA Vilassar de Mar, en noies, des dels minuts inicials, el combinat català femení, dirigit per Ricard Daura, es va mostrar superior i es va escapar al marcador amb rendes àmplies, les quals anava augmentant a mesura que avançava l’encontre, per establir el definitiu 96 a 45. Helena Boada es va erigir en l’MVP del partit amb un 26 de valoració.

basquet_masculi1-1.jpgEn nois, després d’un gran primer quart (27-13), els de Xavi Isern es van anar al descans amb sis punts a dalt (46-40). Al tercer quart, la Selecció masculina va continuar manant al marcador amb rendes entre els cinc i deu punts, fins que als deu últims minuts, l’equip americà es va col•locar a dos punts. La reacció catalana, però, va ser immediata, per situar-se al 100-87 final. Pere Tomàs va ser l’MVP del partit amb un 37 de valoració.

Leave a Reply