Les proves PCR realitzades als dos grups de l’escola Pérez Sala han resultat negatives

Les proves PCR que s’han fet als dos grups d’alumnes de l’escola Pérez Sala, que van registrar dos positius en coronavirus el passat divendres 18 de setembre, han resultat negatives.

Laia Kötz, directora de l’escola, ha explicat que el protocol que es va activar des del moment en què el Servei de Vigilància Epidemiològica va comunicar aquests dos casos ha funcionat molt bé. Ha afegit que des de l’escola s’han sentit molt escoltats i recolzats. Kötz ha explicat que es va contactar amb els pares i mares dels nens i nenes dels grups estables per comunicar-los el protocol.  Les PCR es van realitzar el dilluns 21 de setembre al gimnàs de la mateixa escola. Els nens i nenes van anar acompanyats d’un familiar adult i la prova se’ls va fer “amb molt de tacte, de manera molt poc invasiva i ràpida”

Els dos grups estables dels que formen part els dos nens que havien donat positiu en coronavirus estan fent classes a distància mentre compleixen la quarantena preceptiva.  L’escola fa arribar dispositius mòbils als alumnes que no en tenen. 

Cal recordar que les escoles del poble estan en contacte directe entre elles a través, entre d’altres canals, d’un grup comú de whatsapp, a més d’estar en permanent contacte i coordinació amb la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat.