Les obres de millora d’accessibilitat al carrer Cuba, Sant Artur i Sant Llorenç comencen el 24 d’agost

Mapa zona obresL’Ajuntament de Vilassar de Mar farà millores d’accessibilitat al carrer Cuba, des de la N-II al carrer Maria Vidal, i al carrer Sant Artur, des de Maria Vidal fins a Santa Eulàlia, eliminant les barreres arquitectòniques actuant als encreuaments amb els carrers Sant Llorenç, Sant Feliu, Maria Vidal i Alsina, rebaixant voreres o ampliant-les per posar-hi guals per a vianants. L’objectiu és que les persones amb mobilitat reduïda o amb cadires de rodes puguin circular sense problemes. A més, el carrer Sant Llorenç (des de Cuba a Buenos Aires) es farà de prioritat invertida, és a dir, de preferència per als vianants, eliminant-hi els aparcaments i les barreres arquitectòniques. També s’actuarà a les línies aèries de la xarxa d’electricitat, que es soterraran en les interseccions del carrer Cuba, des de la N-II fins a Maria Vidal, i la resta aniran grapades a les façanes. L’actuació també contempla l’arranjament del paviment dels contenidors soterrats del carrer Cuba i l’ampliació i reordenament de la zona d’aparcament de la illeta del carrer Sant Artur (entre Alsina i Santa Maria).  Des de dilluns 24 d’agost no es pot circular ni estacionar al carrer Alsina, entre Cuba i Santa Elvira, ja que serà l’indret que l’empresa Vialser farà servir de zona d’emmagatzematge.

El dilluns 31 d’agost començaran les obres i ho faran pel carrer Sant Llorenç de forma simultània amb la remodelació de la illeta central del carrer Sant Artur, entre els carrers Alsina i Santa Maria. Per aquest motiu, des del 31 d’agost no es podrà aparcar en aquestes zones. De la resta de talls puntuals al carrer Cuba s’anirà informant a mesura que avanci l’obra. A partir del divendres 28 d’agost, mentre durin els treballs, la deixalleria mòbil i la illeta de contenidors es traslladaran uns metres més amunt, al mateix carrer Sant Artur, entre Santa Maria i Santa Eugènia.
El pressupost total de l’actuació és de 236.800,34 € i està subvencionada per la Diputació de Barcelona. La previsió és que finalitzi el 31 d’octubre de 2015.
L’Ajuntament prega als veïns que disculpin les molèsties que les obres puguin ocasionar. Per a qualsevol aclariment relatiu al curs dels treballs es pot contactar amb l’Ajuntament al telèfon 93 754 24 00.

Leave a Reply