Les obres de l’edifici del nou Mercat Municipal i el seu entorn, a bon ritme

La construcció de l’edifici que acollirà el nou Mercat Municipal, locals comercials, oficines privades i municipals, habitatges i dues plantes d’aparcament soterrani, a més d’una nova plaça pública de 1.000 m2, avança a bon ritme. En aquest sentit es pronunciava l’alcalde de Vilassar de Mar, divendres passat, després de la visita d’obra a l’edifici en construcció.


L’actuació, promoguda per l’Ajuntament, a través de Vilassar, Societat Municipal de Promocions Urbanes, SA, servirà per revitalitzar un dels eixos comercials més emblemàtics del poble, a més de solucionar la situació que s’havia creat al Mercat Municipal, que tornarà al seu antic emplaçament, i generar una millora en la mobilitat tant de vianants com de vehicles.

El nou edifici comptarà amb dues plantes d’aparcament soterrani amb un total de 186 places, una planta a nivell de la nova plaça pública, una planta dedicada a Mercat Municipal, una planta per a oficines tant privades com de dependències municipals, i a sobre d’aquesta, en quatre plantes i un àtic es construiran 33 habitatges de venda lliure. L’obra també preveu la urbanització de l’entorn amb noves voreres, més amples, als carrers que es troben dins de l’àmbit d’actuació, és a dir, Narcís Monturiol, Picasso, av. Montevideo i Mn. Joan Rebull.

Leave a Reply