Les millors bateries europees arriben diumenge al DrumFest de Mataró

Festassa de la música en general i de la bateria, en particular. Aquest diumenge, a l’auditori del Tecnocampus de Mataró, se celebra la primera edició del DrumFest Barcelona amb la presència de grans figures internacionals de les baquetes. Amb la idea ambiciosa d’omplir un buit que no existia a Catalunya. Des de les 10:00 h del matí a les 14:00 h del migdia i de 16:00 a les 20:00 del vespre.

El mataroní Marc Buch és el pare de la idea i ens ho va explicar al “Parlant de tot“. El cervell pensant d’aquesta primera edició de la Drumfest Barcelona. Ell mateix és un bateria reconegut. Ha tocat, per exemple i entre d’altres, amb els Sirex, la Txell Sust, amb els mítics Poca Broma i en el seu curriculum té gires amb cantants d’OT per tot l’estat.

Ell ha parit la idea: Una festa que neix amb la voluntat d’omplir un buit. Hi ha grans festivals a l’estat espanyol (Sevilla, La Rioja), però a Catalunya hi havia una mancança d’un esdeveniment així. Amb un cartell de luxe. Vindran sis grans bateristes reconeguts a tot el món entre els quals destaca l’alemanya Anika Nilles. Al seu costat, Damien Schmitt, Felix Lehrmann, Gary Husband, Josh Dion i Kaz RodriguezLes entrades es poden comprar aquí.

Escolta l’entrevista en aquest enllaç.