Les bessones Carla i Anna Ruiz participen al thriller “La casa entre los cactus”

Les bessones vilassarenques Carla i Anna Ruiz, que estudien sisè de primària a l’escola Vaixell Burriac del nostre poble, esperen el proper 16 de setembre amb moltes ganes. I és que s’estrenarà, a tots els cinemes, el thriller “La casa entre los cactus”, en què elles hi tenen un paper destacat.

Han vingut a la ràdio a explicar-nos de què tracta la pel·lícula, si la pel·lícula ens farà por o no, com va anar el rodatge que es va fer a les illes Canàries i, també, els projectes futurs de les dues germanes que ja tenen, atenció, més de 10.000 seguidors a Instagram.

L’argument del film és el següent; l’Emilio i la Rosa tenen una família perfecta. Viuen en un idíl·lic i desèrtic racó de les Canàries, en una casa, amb les seves cinc filles que tenen, totes  amb noms de flor. Apartats de tot, són en un autèntic paradís. El matrimoni, però, sap que la realitat, el món exterior és allà i que, un dia, podria arribar a destarotar la seva vida tranquil·la i relaxada. Per això, protegeixen les seves filles amagant-los un secret terrible.

I dues de les filles són l’Anna i la Carla. És la primera pel·lícula que interpreten. Han explicat que va ser “una experiència molt xula” , que el rodatge va durar dos mesos i mig i que el film fa molta por. Carla i Anna donen vida a dues de les cinc filles de la parella protagonista, i són molt trapelles i tenen, en el film, tres germanes grans,  de 14, 16 i 18 anys.

Han expliquen que en el rodatge van estar molt a gust i que hi havia molt bon ambient amb la resta de l’equip del fil. Una noia de l’equip els ajudava a estudiar i memoritzar el guió.

Al marge de posar-se davant de la càmera, al darrere, moltes hores d’estudi. Amb una assistent personal per al guió i, és clar, un seguit de videoconferències amb la professora del Vaixell Burriac per seguir el curs, i és que feien cinquè en el moment del rodatge que va durar dos mesos i mig.

Ara mateix, el somni de l’Anna i de la Carla és el de seguir amb la seva carrera cinematogràfica acabada d’estrenar i deixar enrere tanta publicitat.

I és que les hem vist en diferents anuncis com, per exemple, Tosta Rica o Vodafone. També tenen molt èxit a les xarxes socials. A Instagram (@annitaycarlita) ja tenen més de 10.000 seguidors. Una autèntica barbaritat.

Se segueixen preparant. Després de deixar la gimnàstica artística, les bessones vilassarenques fan vòlei, jazz i hip-hop i ben aviat, entraran en una escola d’interpretació per seguir amb la seva formació artística. I, mentrestant, tenen nous projectes: a finals de mes comencen amb el rodatge d’una sèrie de televisió. No es poden desvelar de quina es tracta.

Així doncs, haurem d’esperar per veure-les a la petita pantalla. De moment les podrem veure, a partir del divendres 16 de setembre, a “La Casa entre los Cactus”.

La pel·lícula està dirigida per Carlota González Adrio i, entre els artistes, destaquen la catalana Ariadna Gil, Daniel Grao o Ricardo Gómez.