Les activitats a favor de la Marató de TV3 a Vilassar de Mar recullen 8.075’50 euros

Diumenge 18 de desembre es va celebrar La Marató TV3, que ha recollit gairebé vuit milions i mig d’euros per la lluita contra l’ictus i les lesions medul•lars i cerebrals traumàtiques. Més de 3.400 activitats a tot Catalunya han servit per recaptar diners per a la investigació científica d’aquestes malalties. I Vilassar de Mar, com no podia ser d’una altra manera, també ha posat el seu gra de sorra amb nombroses activitats organitzades per diverses entitats, que han recollit en total 8.075’50 euros.

Un exemple va ser la festa organitzada dissabte 17 de desembre per Vilassar Ràdio conjuntament amb el Patronat Parroquial i el gOvi, que va ser tot un èxit de públic al llarg de les diferents activitats programades. Amb el sorteig solidari i altres actes, es van recollir 1.047 euros.

Màgic Grup Maresme també va organitzar el mateix dia un festival solidari de màgia i des de l’entitat ens han explicat que la recaptació va ser de 355 euros.

Pel que a diumenge 18 de desembre, el Grup Organitzador del Veral de l’Ocata i les associacions de mares i pares de les escoles van organitzar un mercat solidari i altres activitats al Veral de l’Ocata. Es van recollir 5.000 euros. L’Escola Madó també es va implicar amb una actuació de dansa a la plaça Picasso i va recollir 678’50 euros. I la plataforma Vilassar de Mar diu Sí ho va fer amb una quina solidària davant la Biblioteca Municipal, que va recollir 545 euros.

Al novembre es va fer la tómbola del Pla de Desenvolupament Comunitari amb la qual es van recollir 450 euros.