L’equip editor de “La Clau” treu a la llum la publicació “Maresmèdic”

L’equip de la revista i portal informatiu vilassarenc “La clau”, Difusions Maresme SL, edita, des d’ara, una nova revista. Es tracta de “Maresmèdic”, una nova eina, pionera al Maresme, amb continguts d’interès per a totes les persones que tinguin consciència de la seva salut i benestar. Des de l’equip editor han explicat que per a aquesta nova revista s’ha seleccionat un paper A4 de gran qualitat i cosit, han dissenyat una presentació atractiva i elegant, , destaquen que sobretot s’ha tingut molta cura amb el contingut informatiu, ja que està escrita per reconeguts professionals de diferents especialitats i amb una acurada correcció d’estil, fent-ne així una revista amena i de fàcil lectura per a tothom.

Alguns dels reconeguts doctors que hi han col·laborat són els doctors Evarist Feliu, vicepresident de la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia, Manel Pujol, cap d’urgències de la Clínica de Ntra. Sra. del Remei, que orienta sobre on i quan recórrer a aquest servei i sobre la grip, Olga Parra, del servei de Pneumologia de l’Hospital Universitari del Sagrat Cor, que tracta sobre el ronc i les apnees del son, Silvia Gartner i el doctor Álvarez, de l’Hospital de la Vall d’Hebron, que escriuen sobre la fibrosi quística. En medicina estètica, Marta Grau explica els beneficis del píling, Jordi Almirall, de l’Hospital de Mataró, que escriu sobre què és i què fa el GEMPAC i sobre la xarxa de recerca que està activa al Maresme des de fa 30 anys; Daniel Albareda i Jaume Perramon donen a conèixer les infiltracions de plasma ric en factors de creixement. Per reforçar les defenses aquesta tardor, Susanna Arjalaguer, experta en fitoteràpia i aromateràpia i llicenciada en biologia, explica què hem de fer. Finalment, el doctor Fortea, coordinador de la Unitat Down-Alzheimer de l’Hospital de Sant Pau, parla del present, avenços i futur en matèria de malalties neurodegeneratives.

Les persones interessades a adquirir un exemplar de “Maresmèdic” podran fer-ho sol·licitant l’enviament per correu a info@maresmedic.cat. També es pot comprar en diverses llibreries i papereries de la comarca.