L’edifici municipal del carrer Sant Pau, 22 s’adequa per acollir les noves instal•lacions de ràdio i televisió

La passada setmana l’Ajuntament de Vilassar de Mar va començar les obres de rehabilitació de l’edifici municipal del carrer Sant Pau, 22, que acollirà les noves instal•lacions de la ràdio i televisió municipals, el que representa un salt qualitatiu en l’aposta de l’Ajuntament pels mitjans de comunicació locals i les noves tecnologies. Per resoldre l’adaptabilitat i accessibilitat de l’edifici es posarà un ascensor que comunicarà les diferents plantes.

L’edifici compta amb 495 m2 de superfície construïda en tres plantes. La ràdio municipal que des del 1985 està ubicada a la segona planta de l’edifici baixarà a la planta baixa en unes noves instal•lacions que milloraran les condicions actuals tant en accessibilitat com en la tasca que duen a terme els treballadors que comptaran amb nous equips tècnics i informàtics, a més de nou mobiliari. Les noves instal•lacions també comptaran amb un plató i un estudi de televisió.

El projecte, inclòs en el fons estatal d’ocupació i sostenibilitat local, ha estat adjudicat a Dentell Empresa Constructora, S.L. i té un termini d’execució de 5 mesos.

Leave a Reply