L’edifici municipal del carrer Sant Joan serà un hotel d’entitats

Des del 19 de juliol es du a terme la reforma i adequació de l’edifici del carrer Sant Joan, núm. 36, fins ara destinat a escola bressol municipal, per convertir-lo en hotel d’entitats. Per la seva banda, l’escola bressol passarà a un edifici de nova construcció al barri del Barato.


L’edifici municipal del carrer Sant Joan, al nucli antic, compta amb 211 m2 útils en planta baixa i primer pis. Les obres, a través del fons estatal d’ocupació i sostenibilitat local,  permetran reformar l’edifici i adequar el seu interior amb espais per tal que les associacions i entitats del poble sense ànim de lucre es puguin reunir. Així es donarà resposta a una reivindicació històrica del moviment associatiu, que sovint es troben amb problemes per trobar un lloc on reunir-se.
Amb les obres, es rehabilitarà la façana, que està catalogada, i l’edifici es dotarà d’ascensor per fer les plantes accessibles. Pel que fa als serveis, es dotarà l’edifici de calefacció i es refarà tota la instal•lació elèctrica i la de l’aigua, que actualment estan malmeses. El termini d’execució previst de les obres és de cinc mesos.

Leave a Reply