L’edició televisiva de “Peluts”, el programa que dóna veu als animals abandonats, s’emetrà a partir de dimecres per tot Catalunya

Avui dilluns la Xarxa de Televisions Locals (XTVL) i M1TV ha fet públic el conveni amb la Societat Protectora d’Animals de Mataró (SPAM) per tal que l’edició televisiva del programa “Peluts” es comenci a emetre a tot el territori català a partir del 13 de gener. El conveni se signa per 13 capítols que permetran que el programa s’emeti cada dimecres a les 19h per a les televisions de la xarxa. L’edició televisiva de “Peluts” va començar el setembre de 2010 al canal públic maresmenc M1TV, i després de la bona acollida que ha tingut per part dels espectadors, la xarxa ha decidit oferir-lo en el conjunt de les cadenes que en formen part, i que són, a més de m1tv, les següents: TV Hospitalet, Canal Terrassa Vallès, VTOV Granollers, Canal Nord Figueres, TAC 12, Canal Blau Vilanova-Sitges, Canal Reus TV, El 9 TV Vic, Gavà TV, Conca TV Igualada, TV Badalona, TV Girona, Penedès TV Vilafranca i Lleida TV.  “Peluts” és la consecució lògica de l’aposta en comunicació que ha fet la SPAM en aquests darrers anys. Aquest és el nom de la revista semestral de la protectora i també del programa de ràdio setmanal que es pot escoltar a 27 emissores municipals catalanes, entre les quals es troba Vilassar Ràdio, que l’emet tots els dimarts de 2/4 de 6 a 2/4 de 7 de la tarda. 

El programa és una creació de La Societat Protectora d’Animals de Mataró (SPAM) i té com a objectiu obrir els ulls a la societat sobre els abandonaments a Catalunya, a través de les històries que es viuen en els tres refugis que gestiona la SPAM. També dóna veu a altres entitats i es tractaran temes de tinença responsable i d’entreteniment i educació canina i felina per a tota la família.

Leave a Reply