L’edició més musical del VidMar Festival recrearà el barri de Montmartre

Aquest dissabte, des de les 11:00 del matí i fins les 22:00 de la nit, arriba l’edició més musical del Vidmar Festival. Aquesta trobada multidisciplinar d’artistes i creadors que tenen un contacte directe amb el públic i que s’instal.la, com ja és tradició, a Can Bisa. Un munt de propostes per passar un dia d’allò més complert. En destaca una de ben original: convertir la Plaça de l’Església i el carrer Rector Bartina en una versió vilassarenca del popular i bohemi barri parisí de Montmartre. Victor Infiesta i el seu grup Mitus són un dels caps de cartell d’una cita en la qual la música serà la gran protagonista.

Una trobada en la que es poden trobar obres originals, prints, fotografies, textils per a la llar, joieria, complements i dissenys limitats de firmes emergents. Però al marge, un munt de propostes novedoses: Així, els responsables del VidMar animen els assistents a portar a Can Bisa les seves guitarres, els seus instruments, els seus fulls en blanc per poder-se connectar amb un espai artístic en el qual es busca compartir experiències i portar a Vilassar de Mar l’esperit bohemi del barri dels pintors de Paris.

I aquest dissabte, la música pren el lideratge de la plataforma cultural. Una de les actuacions més esperades serà dels maresmencs Mitus. El seu líder, Victor Infiesta, avança un concert espectacular amb moltes influències de diferents estils musicals. A Mitus els interessa fer música i el contacte directe amb els seguidors i els espectadors. De fet, en una era tan digital; no els busquis a Internet. No hi són, ni hi volen ser. Aposten, diu Infiesta, per la màgia del directe

Victor Infiesta destaca el bon clima que es viurà, aquest dissabte a Can Bisa. La majoria dels musics són amics entre ells i això sempre genera dinàmiques postives. Mitus compartirà cartell amb noms com Raül Benéitez, Ópal, 4 Hiverns, Adam Giles Levy, Numa Pastor, Frans Cuspinera, Joan Blau, Lucis Rosso, Kopil Roca o AitorPenak.