Laura Martínez, una de les 100 personalitats que reflexionen sobre la quarentena en el llibre Confinats que es presenta aquest dimecres

Des del president de la Generalitat, Quim Torra, al rector de Sant Cugat passant per un munt de mirades de personatges destacats en el panorama polític, social i econòmic de Catalunya. El dimecres 16 de setembre veu la llum el llibre Confinats del periodista i regidor santcugatenc Josep Maria Vallès. 100 mirades, 100 reflexions de diferents personalitats sobre la quarantena que s’han aplegat en un llibre amb finalitats solidàries. Una de les autores d’aquest text coral és la vilassarenca Laura Martínez, regidora de l’Ajuntament del nostre municipi per Junts x Catalunya i presidenta de l’Institut Català de les Dones.

La regidora vilassarenca explica d’on va sorgir la col·laboració amb el periodista i regidor santcugatenc Josep Maria Vallès. Considerava que Laura Martínez havia de ser una de les veus destacades en aquest recull en tant que presidenta de l’Institut Català de les Dones.

Laura Martínez revela que escriure les seves reflexions ha estat un repte per a ella. S’enfrontava a la seva manera habitual de redactar. Potser massa tècnica i poc poètica, reconeix.

El relat de la regidora vilassarenca se centra en com va viure el confinament, en tant que presidenta de l’Institut Català de les Dones. Recorda que va ser un moment especialment delicat per a totes aquelles dones que pateixen  violència masclista i que es trobaven confinades a casa convivint amb el seu agressor.

Els beneficis del llibre Confinats es destinaran a fins solidaris. Concretament aniran a la Marató de Tv3 que aquest 2020 anirà dedicada, com no podia ser d’una altra manera, a la investigació per erradicar el coronavirus.