Laura Martínez Portell, alcaldable de Junts VdM a les properes eleccions municipals

Diumenge  28 de maig de 2023. A pràcticament 365 dies per a les eleccions municipals, les maquinàries dels diferents partits polítics de Vilassar de Mar estan traient fum. I els primers en saltar a l’arena ha estat Junts Vilassar de Mar. Aquesta formació ha anunciat, aquest dimarts, que Laura Martínez  Portell es presentarà com a cap de llista en els propers comicis a l’Ajuntament de Vilassar de Mar. Martínez es presenta per segona vegada i ha estat la convidada de l’entrevista del “Parlant de tot” per explicar quins són els eixos bàsics.

Laura Martínez ens explica que no li ha costat gens prendre aquesta decisió. Ha agafat el compromís nascut de l’executiva local del partit i assenyala, l’actual cap de l’oposició, que és el moment d’actuar després, diu, que en els darrers 4 anys l’Ajuntament no hagi fet res.

La recepta, la tàctica, com a mínim, per al proper any és escoltar, escoltar i escoltar la ciutadania sobre què necesita Vilassar de Mar.

Martínez revela els eixos principals d’un programa electoral que encara s’ha de perfilar: l’actuació a la via pública (estat dels carrers, places, seguretat….) ; obrir l’Ajuntament a la ciutadania perquè sigui una administració més oberta; en l’àmbit de les entitats, cultura, esport i educació, ha dit que cal cuidar i recuperar l’activitat de les entitats d’aquests àmbits; i ajudar a la població en situació de més vulnerabilitat.

Laura Martínez mira pel retrovisor i analitza la seva campanya electoral anterior: creu que es va fer una bona campanya

La cap de llista de Junts Vilassar de Mar promet estar preparada, assegura agafar el repte amb il·lusió i moltes ganes i recalca la seva gran vocació, diu, de servei públic. Ha manifestat que té la mateixa il·lusió que el primer dia, que té una gran capacitat de treball i ha afegit que pot aportar molt.

Laura Martínez, doncs, alcaldable de Junts Vilassar de Mar per a les properes eleccions municipals del nostre municipi que se celebraran el darrer diumenge de maig de l’any vinent.