Laura Martínez, nova vicepresidenta segona de la Diputació de Barcelona

La regidora del Grup Municipal Demòcrata de Vilassar de Mar, Laura Martínez, ha estat designada nova vicepresidenta segona de la Diputació de Barcelona. Martínez agafa el relleu, com a mínim fins a les properes eleccions municipals del 26 de Maig, de Meritxell Budó; nova consellera de la Presidència i flamant portaveu de la Generalitat de Catalunya.

Aquest dimecres, Laura Martínez comença a agafar les regnes del nou càrrec i explica que “enceta la ronda de reunions amb els seus col.laboradors per arrencar com a nova vicepresidenta segona de la Diputació de Barcelona”. Martínez, que es mostra “molt contenta” per al nou nomenament, considera que “és un reconeixement a la feina feta”.

Unes noves responsabilitats que li han arribat de manera “molt ràpida”, confessa. La pròpia Meritxell Budo, nova consellera de la Presidència del Govern de Quim Torra, va ser qui va posar el nom de Laura Martínez sobre la taula. De fet, la regidora del Grup Municipal Demòcrata de Vilassar de Mar, confessa que el càrrec no l’espanta; ja que porta tres anys i mig treballant “colze a colze” amb l’exalcaldessa de La Garriga. Es tracta, en els tres mesos reals efectius que té per endavant, “d’enllestir projectes”. L’aritmètica electoral que sorgeixi després de les eleccions municipals del proper 26 de maig tindrà molt a dir sobre la continuïtat de Martínez en el nou càrrec. També, que els regidors i alcaldes de Junts x Catalunya del Partit Judicial de Mataró s’hi mostrin favorables.

Qui és Laura Martínez?

Fins ara diputada de Salut Pública i Consum, Laura Martínez, és la flamant vicepresidenta segona i presidenta de l’Àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona. A més mantindrà la cartera de Salut Pública i Consum i assumirà, també, la de Benestar Social.

És llicenciada en dret per la Universitat de Lleida i té un mestratge en Direcció de Recursos Humans al Centro de Estudios Financieros i un postgrau en Pràctica Jurídica i Cursos d’Especialització en Jurisdicció de Menors i Violència sobre la Dona.