Laura Martínez (Junts Estimem Vilassar de Mar): “Penso a llarg termini, més enllà dels propers 4 anys”

 

“Penso a llarg termini. Més enllà dels propers 4 anys”. Aquest és el principal titular que ens ha deixat Laura Martínez Portell, cap de llista de Junts Estimem Vilassar de Mar, hores abans de la presentació oficial de la seva candidatura com a alcaldable d’aquesta formació a les properes eleccions municipals.

L’acte, obert a tothom, es farà aquest diumenge a les 12 del migdia a la Sala Maria Roser Carrau. Ha destacat  Martínez la seva voluntat de governar amb mà entesa, ha celebrat que, per primera vegada a la història, Vilassar de Mar tingui tres dones amb possibilitats reals de ser alcaldessa i ha seguit denunciant l’estat d’abandó en el qual, segons ella, es troba el nostre municipi ara mateix.

Per arrencar, hem volgut saber com està Laura Martínez, hores abans de la presentació de diumenge. Ha explicat que es troba molt il·lusionada i amb moltes ganes. Pel que fa  a la composició de la llista electoral, encara no és moment, ha dit Martínez, d’oficialitzar ni noms, ni cares. Això sí ha avançat que la llista estarà formada per persones amb preparació, amb vocació de servei i amb moltes ganes de treballar.

Ha afegit que va haver-hi moltes sinergies amb Estimem Vilassar de Mar ja que la visió de Junts VdM i Estimem Vilassar de Mar com està ara  el nostre poble i del que es vol per al futur per al  municipi és la mateixa i això ha ajudat a establir acords per concórrer junts a les eleccions. Martínez ha manifestat que a data d’avui, planteja una campanya en positiu. Ara bé, ha avisat que no amagarà el desgovern en el qual, segons ella, està immers Vilassar de Mar, i que no deixarà de dir aquelles coses que el govern no ha fet o no ha fet bé.

Porten setmanes, des de la seva candidatura, parlant amb vilassarencs i vilassarenques i amb diferents entitats del nostre municipi. S’està acabant de perfilar el programa, del qual ha avançat, que estarà basat, entre altres aspectes, en què es necessita un Vilassar més net, cuidat, segur, verd i sostenible, amb un ajuntament obert i que doni resposta. Ha afegit que cal que  les voreres, els carrers la platja, els accessos al passeig marítim, i el mateix passeig estiguin en bon estat i cuidats durant tot l’any.

L’alcaldable de Junts Estimem Vilassar de Mar ha apostat per una política de mà estesa amb l’oposició. Creu que ha arribat el moment de pensar a llarg termini, en projectes de futur. No només, diu, fixar la mirada en els propers 4 anys. Ha subratllat que s’ha de dibuixar entre tots quines són les grans infraestructures de futur que fan falta i pactar-les.

Una campanya electoral en la qual, i per primer cop a la història, hi haurà tres dones amb possibilitats reals d’esdevenir alcaldesses. Una molt bona notícia per a Martínez, que ha destacat que no és normal que a Vilassar de Mar no hi hagi hagut mai cap alcaldessa.

Al final de l’acte de diuimenge, hi haurà un vermut obert a tothom.