Laura Martínez afronta “amb ganes” la vicepresidència tercera del Consell Comarcal del Maresme

Laura Martínez, nova vicepresidenta tercera i delegada de Promoció Econòmica, Consum i Joventut del Consell Comarcal del Maresme, a manca que s’aprovi el cartipàs, ha visitat els nostres estudis. “Celebra aquest repte”, diu, que se li posa al davant i confia en la seva “àmplia experiència per gestionar les noves responsabilitats” que se li brinden. Confia, tot i que no hi creu massa, en què la seva relació amb l’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, en tant que nou president del Consell Comarcal del Maresme, millori.

Laura Martínez, cap de l’oposició a l’Ajuntament de Vilassar de Mar, explica que “des del primer moment era a les travesses” de Junts x Catalunya per ocupar una de les vicepresidències. Assegura que la seva experiència l’avalava. En paral.lel, recorda, començaven les negociacions per allò de l’aritmètica postelectoral. Es treballava amb el PSC i amb ERC. “Es cercava una entesa amb força”. Laura Martínez admet que la suposada pressió de l’STOP155, la plataforma creada per evitar una aliança amb el PSC, model Diputació de Barcelona, hi influís. Per a ella, “qui té el pes, és la societat”.

Sobre la seva relació amb el president del CCM, l’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, no entén perquè el polític d’ERC assegura que la seva voluntat és la recosir pactes. A nivell local, diu Martínez,”no hi ha hagut mai cap mena d’acostament per part d’ells”. La cap de l’oposició recorda que, a nivell de política local a Vilassar de Mar, Junts x Vilassar i ERC han estat a les antípodes. Amb tot, espera que la seva relació personal amb Damià del Clot sigui, a partir d’ara, més fluïda. No hi confia massa, però

Laura Martínez espera que en el darrer ple del mes de juliol el CCM aprovi, definitivament, el cartipàs supramunicipal,.